Ki ne ismerné a híres kubai rumot, a kubai koktélok elengedhetetlen alapanyagát? És ki ne ismerné Ernest Hemingway kedvenc mondását: “Mojitot csakis a Bodeguitaban, daiquirit csakis a Floriditaban igyál”. A hűsítő Mojito, mely maga a mentaleveles frissesség és az üde, jeges Daiquirí. Hmmm. Nem kell ehhez a messzi Kubába utaznod, mixereink által kevert izgalmas koktélok, mint például egy finom Saoco, idevarázsolják a karibi hangulatot. Egy meleg nyári estén hűvös pohárral a kezében minden vendég garantáltan jól érzi majd magát.

A nagy naphoz illő különleges karibi koktélok még emlékezetesebbé teszik az esküvődet. Ragyogó napsütés, színes italok, koktél napernyők a poharakban – ha tengerpartot nem is, de medence parti hangulatot könnyen teremthetünk karibi koktélokkal a tikkasztó melegben. Bár a napernyők és a kacskaringós, színes szívószálak ideje Tom Cruise filmje óta már kissé lejárt, így a legújabb divat szerint italainkat virágok, gyümölcsök díszíthetik. Elég egy Caipirinha vagy egy Tequila Sunrise és megkapjuk az egész karibi világot egyetlen koktélban. Hunyd be a szemed és képzeld magad elé a lenyugvó napot és a selymesen simogató hűs óceánt. Rázva, vagy keverve, jéggel vagy anélkül? Bárhogyan is. Az üde, frissítő érzés, amelyet egy koktél nyújthat egy pörgős, bulizós esküvőn, szinte garantált!

Esküvőszervezőnk tippjei:

  • Igazítsd a koktélok színét az esküvői dekoráció színéhez: a citrom sárga héja, a zöld menta levele, a piros bogyós gyümölcsök termése. Akár esküvői csokrod színéhez is passzíthatod🙂
  • Nyári esküvőn kerüljük a nehéz, tejszínes koktélokat, inkább a frissítő gyümölcsösöket részesítsük előnyben.
  • Tedd egyedivé esküvődet egy profi koktélshow-val.